Dačija prodaje kola preko interneta

Bez autora
Sep 13 2011

Rumunska Dačija, jedna od filijala francuskog Renoa, počeće kasnije ove nedelje prodaju kola preko interneta. Prodaja će početi prvo u Italiji, a kasnije i u ostalim evropskim zemljama. Do sada, kupci su imali samo pristup informacijama i konfiguraciji željenih modela preko vebsajta Dačije, ali ne i mogućnost direktne kupovine. Sada se otvara mogućnost da se obavi čitava transakcija prodaje on-lajn.Kupci prvo moraju da otvore račun na 500 evra, da uđu na vebsajt i dobiju željene informacije i izaberu dilera gde žele da prihvate svoj automobi i da plate preostalu sumu. Prodajna cena biće ista kao i ona koju nudi dilerska mreža kompanije.

Dačija prodaje kola preko internetaRumunska Dačija, jedna od filijala francuskog Renoa, počeće kasnije ove nedelje prodaju kola preko interneta.

Prodaja će početi prvo u Italiji, a kasnije i u ostalim evropskim zemljama.

Do sada, kupci su imali samo pristup informacijama i konfiguraciji željenih modela preko vebsajta Dačije, ali ne i mogućnost direktne kupovine. Sada se otvara mogućnost da se obavi čitava transakcija prodaje on-lajn, kazao je šef marketinga Renoa Stiv Norman.

Kupci prvo moraju da otvore račun na 500 evra, da uđu na vebsajt i dobiju željene informacije i izaberu dilera gde žele da prihvate svoj automobi i da plate preostalu sumu. Prodajna cena biće ista kao i ona koju nudi dilerska mreža kompanije.

Za kupovinu preko interneta u početku će biti na raspolaganju samo dve verzije modela "sandero". Probna prodaja u Italiji trajaće između šest meseci i godine dana, pre nego što se on-lajn trgovina proširi i na druge modele.

Matična kompanija Reno za sada nema plan internet prodje svojih modela, kazao je Norman.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik